Financial Well-Being meets music

Wat kan je leren uit muziek of leer je beter niet?

Muziek kan je aanzetten om na te denken over je eigen situatie. Maak voor ieder liedje een samenvatting, "Wat draagt er nu wel of niet bij aan financieel welzijn?".

Al deze liedjes dragen immers een boodschap mee waar je misschien lessen uit kan trekken en kan gebruiken in je dagelijks leven. Werken aan je financieel welzijn door naar muziek te luisteren en te overdenken, leuk toch?!

En bovendien, helemaal GRATIS.


Aanbieder


Financial Well-Being Academy
Financial Well-Being Academy

De Financial Well-Being Academy is het opleidingscentrum voor mensen die willen bouwen aan hun financieel zelfvertrouwen en welzijn. Door informatieve lessen en opleidingen aan te bieden willen we tevens werken aan de financiële kennis van alle deelnemers.

Financieel welbehagen en algehele financiële gezondheid is wat wij willen geven aan iedereen. Een leven zonder financiële stress of kopzorgen, om financieel zelfzeker door het leven te kunnen gaan.

Via verschillende trajecten hebben we als doel het financieel zelfvertrouwen van personen vergroten.

Wij zijn laureaat in de top 3 van de NN Geluksaward Financieel Welzijn 2019. Deze award wordt uitgereikt voor de organisatie die het afgelopen jaar een wezenlijke bijdrage leverde tot het financieel welzijn van de Belg.