Ulllpjo1shqocrlzwdd1

Inspiratiesessie over jouw vermogen

met een FSMA/BIBF-erkend
Financial Well-Being Coach

Wil je weten waar je staat met betrekking tot jouw vermogen? Wil je met iemand spreken die erkend is door het FSMA en jou onafhankelijk kan adviseren over de bestanddelen die je vermogen bepalen? Of met een Financial Well-Being Coach (kan ook een FSMA erkend tussenpersoon zijn), om zo je situatie zelf in beeld te brengen en geld bespreekbaar te maken? Dit en nog veel meer dat zal bijdragen aan jouw vermogen en aan dat van je gezin, zal je kunnen ontdekken tijdens dit intensief gespreksmoment.

Weet dat je coach of adviseur in principe niet je productbemiddelaar wordt in een mogelijk volgende fase, dit is niet de insteek van het gesprek. Uiteraard mag je niks weerhouden om achteraf in zee te gaan met de makelaar of, de wel of niet verbonden-subagent waarmee je dit gesprek voert. Uiteraard kan je ervoor kiezen om te opteren om dit gesprek te voeren met een financieel planner, vermogensbeheerder of wealth manager die onder geen beding enige vorm van productbemiddeling voor ogen hebben. We kiezen voor een scheiding tussen inspiratie en productbemiddeling.

Je kan het gesprek ook (aanvullend) hebben met een erkend boekhouder of fiscalist (ondernemersbegeleider) als je meer focus wil leggen op je zakelijke vermogen.

We geven je een aantal opdrachten, de kennis en tools mee die je zullen helpen om zelf je totaalvermogen in kaart te brengen. Na het volgen van deze sessie zal je gemotiveerd zijn om verder te werken aan de organisatie van je financieel leven en optimalisatie van je vermogen.


Aanbieder


FWBA
FWBA

De FWBA is het opleidingscentrum voor mensen die willen bouwen aan hun financieel zelfvertrouwen en welzijn.

Door informatieve lessen en opleidingen aan te bieden willen we tevens werken aan de financiële kennis van alle deelnemers.


Begin nu!Vaak Gestelde Vragen


Wanneer kan dit inspiratiemoment doorgaan?
Je komt het moment overeen met de coach of adviseur waarmee je een afspraak maakt. Dit kan dus ook op een avond of bijvoorbeeld tijdens het weekend, steeds in overleg.
Kan ik ook betalen met overschrijving?
Ja hoor, dit is perfect mogelijk. Neem even contact op met ons en wij bezorgen u de nodige gegevens.
Aanvaarden jullie betaling met bankkaart?
Ja zowel online als bij de meeste van onze coaches en adviseurs is er een mogelijkheid om met bankkaart te betalen. Vraag het even na voor de zekerheid bij de coach of adviseur waarmee je de afspraak zal hebben.
Waar kan ik de coaches of adviseurs terugvinden?
Ga naar de website van Het Financieel Huis en selecteer daar op "financial well-being coaches" en krijg zo een overzicht van alle inhouse coaches (FWBA), aangesloten coaches en FSMA en BIBF specialisten die ook de opleidingen van de FWBA hebben doorlopen. www.hetfinancieelhuis.be/partners