Cifejubqsqheue9g1ybq

Investeren en belastingen besparen

Zijn crowdfunding, crowdlending investeringen of tax shelter oplossingen iets voor jou? Kom het hier te weten.

Kom meer te weten over investeren in Start-ups & Scale-ups.

Crowdfunding en crowdlending zijn gekend, maar lang niet bij het grote publiek. De markt is geëvolueerd van "voordelen" in de plaats voor een "bijdrage in geld", tot echte volwaardige financiële instrumenten, fintech platformen die door de FSMA erkend zijn, om hun diensten te mogen aanbieden.

Maar ook wat de mogelijkheden zijn rond Tax Shelter voordelen die je ook als particulier kan genieten. Een belastingvoordeel tot 45% is voor mensen die personenbelastingen betalen misschien een goede motivator om na te denken om te investeren in Belgische starters waarmee je direct bijdraagt aan de innovatie van België en direct bijdraagt aan de creatie van arbeidsplaatsen.

In "lending" worden vaak rendementen geboden van 6 procent en meer (voor roerende voorheffing), aangeboden door middelgrote bedrijven ter compensatie voor de aanvulling van hun financiële behoefte. Deze aanvulling zorgt vaak voor betere en eenvoudigere financiering bij de banken voor grote projecten, denk maar aan projectontwikkelaars die vaak veel geld nodig hebben voor een korte periode.

Je krijgt ook een makkelijk overzicht van enkele organisaties die hierin zeer actief zijn en toelichting bij hun marktbenadering en diensten.

Weet dat investeren in deze producten een zeer hoog risico met zich meebrengt. Dit is geen investeringsadvies, alle beslissingen die u in deze neemt zijn voor eigen rekening en risico.


Aanbieder


Het Financieel Huis
Het Financieel Huis

InhoudstafelBegin nu!